Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H ντόπια παράδοση κερδίζει το μέλλον

Το Τυροκοµείο «Φλέγγα» εδώ και χρόνια συνδυάζει την πλούσια ντόπια παράδοση µε τις γνήσιες ελληνικές γεύσεις και την ποιότητα υψηλών προδιαγραφών, κερδίζοντας τις αγορές εντός και εκτός Ελλάδας και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης αρχίζει από τα µέσα της δεκαετίας του ‘50. Στο Βελεστίνο, µια περιοχή µε παράδοση στην κτηνοτροφία και την τυροκοµία, ξεκινά την πορεία της, που έµελλε να αφήσει ισχυρό το αποτύπωµά της στον πρωτογενή τοµέα. Και είναι η παράδοση που της δίνει ώθηση ακόµη και στις έκτακτες συνθήκες που ζούµε σήµερα.

«Απαντάµε στην πανδηµία µε την ποιότητα και τη γεύση των παραδοσιακών τυροκοµικών και γαλακτοκοµικών µας προϊόντων που στην υγειονοµική κρίση που διανύουµε, έχουν γίνει ακόµη περισσότερο απαραίτητα για το ανοσοποιητικό σύστηµα του ανθρώπινου οργανισµού, και ατενίζουµε το µέλλον µε αποφασιστικότητα» τονίζει ο ιδιοκτήτης του Τυροκοµείου «Φλέγγα», Χρήστος Λαΐτσος, ο οποίος αποτελεί τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, η οποία συνεχώς εξελίσσεται.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Το Τυροκοµείο «Φλέγγα» λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βελεστίνο που αποτελούν πρότυπο για την τυροκοµία διαθέτοντας όλες τις αηαιτούµενες πιστοποιήσεις από τους αρµόδιους φορείς για την παραγωγή προϊόντων ΠΟΠ, καθώς και βιολογικών προϊόντων. Η διάθεση των τυριών και των γαλακτοκοµικών πραγµατοποιείται από τα τέσσερα σηµεία πώλησης που λειτουργούν στο Βόλο και επιλεγµένα καταστήµατα λιανικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περιζήτητα τυροκοµικά και γαλακτοκοµικά προϊόντα

Ιδιαίτερα δηµοφιλή στο καταναλωτικό κοινό είναι τα προϊόντα της «Φλέγγα» τα οποία διατίθενται σε προσεγµένες συσκευασίες που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Φέτα ΠΟΠ, Κασέρι ΠΟΠ, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Βούτυρο, Μανούρι ΠΟΠ. Γιαούρτια διαφόρων ποικιλιών, Ανθότυρο, Ξινοτύρι, Γίδινο Τυρί, Γαλοτύρι, Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ, Γραβιέρα µε αρωµατικά είναι µερικά από τα προϊόντα. Επίσης διατίθενται και µια σειρά από ελαφρύτερα σε περιεκτικότητα λιπαρών προϊόντα, αντίστοιχα µε τις απαιτήσεις των πελατών, όπως και Κεφίρ που παρασκευάζεται από φρέσκο ελληνικό κατσικίσιο γάλα µε µόνο 1,5% λιπαρά, δεν περιέχει ζάχαρη και αποτελεί πηγή ασβεστίου και φωσφόρου. Ιδιαίτερα γευστικά είναι επίσης και τα επιδόρπια που προσφέρονται, όπως οι κρέµες και τα ρυζόγαλα. Παράλληλα ας σηµειωθεί ότι το Τυροκοµείο «Φλέγγα» έχει στραφεί δυναµικά και στην παραγωγή εκλεκτικών βιολογικών προϊόντων.

Εδώ και δέκα χρόνια το Τυροκοµείο «Φλέγγα» έχει ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό, εξάγοντας τα προϊόντα του σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Αµερικής και Αφρικής προσφέροντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν τα ξεχωριστά τυροκοµικά προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η τυροκομική εταιρεία Κίσσας από το Μουζάκι Καρδίτσας απέσπασε πριν από μερικές ημέρες μια σπουδαία, διεθνή διάκριση: κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στον έγκυρο διαγωνισμό World Cheese Awards...

REPORTS

Οι γαλακτοκομικές φάρμες στην Λιθουανία ξεκινούν σιγά σιγά να χρεοκοπούν καθώς η οικονομική κατάσταση σε ολόκληρη τη βιομηχανία παραμένει δύσκολη, όπως εξήγησε ο Jonas...

REPORTS

Τα World Cheese Awards είδαν ειδικούς από όλο τον κόσμο να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή.

REPORTS

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν οι διεθνείς αγορές γαλακτοκομικών προϊόντων θα ανακάμψουν στα επίπεδα pre-crash φέτος», ανέφεραν διεθνείς αναλυτές γαλακτοκομικών προϊόντων στους...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...

REPORTS

Αυτό το οποίο εντοπίζει η φετινή τέταρτη κατά σειρά ετήσια έκδοση του Top 50 by Τυροκόμος, είναι ότι χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν οι...