Τυροκόμος

Ολυμπία φέτα από τα εύφορα βοσκοτόπια της Ηλείας και της Αχαΐας παράγει η ΕΓΝΗΛ ΕΠΕ

Σε συνεργασία με κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής των νομών Ηλείας και Αχαΐας, συλλέγει αιγοπρόβειο γάλα υψηλής ποιότητας από ζώα ελευθέρας βοσκής καθώς και από επιλεγμένες φάρμες.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της η ΕΓΝΗΛ έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση ανάμεσα στις βιομηχανίες του κλάδου στο νομό Ηλείας παράγοντας ΠΟΠ Φέτα, ΠΟΠ Βio Φέτα, Κατσικίσιο τυρί, Ανθότυρο και γιαούρτι. Διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων της με νέες συσκευασίες κρατώντας σταθερή την ποιότητά τους. Προϊόντα τα όποια απορροφούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου στις αγορές της Ευρώπης. Η μονάδα της ΕΓΝΗΛ είναι πιστοποιημένη με συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO BRC IFS HACCP.

Αφουγκράζεται με προσοχή τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις στην κατανάλωση και προσπαθεί να τις ικανοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποσπώντας έτσι τα καλύτερα σχόλια από τις ευρωπαϊκές αγορές, γιατί ο στόχος είναι η σταθερή ποιότητα των προϊόντων.