Πρόκειται για το καινοτόµο προϊόν της εταιρείας µε έδρα την Καστοριά που παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα, µε πρόσµειξη λίγου γίδινου, σε αναλογία 90% και 10%, δηµιουργώντας µια νέα κατηγορία, για τα ελληνικά δεδοµένα, κίτρινου τυριού τετράµηνης ωρίµανσης, που τοποθετείται µεταξύ του Κασεριού και της Γραβιέρας. Επικεφαλής της Φάρµας τα δίδυµα αδέλφια Θωµάς, τεχνολόγος γάλακτος, και Χρήστος, κτηνίατρος, Μόσχος, που εκπροσωπούν την πέµπτη γενιά της οικογένειας, και εκτός από τη δηµιουργία του σύγχρονου τυροκοµείου, προχώρησαν στην καθετοποίηση της παραγωγής τους, δηµιουργώντας τη δική τους φάρµα µε περισσότερα από 1.000 ζώα στην περιοχή της Φωτεινής Καστοριάς, ενώ καλλιεργούν βιολογικές πρώτες ύλες για την παραγωγή ζωοτροφών. Σηµειώνεται ότι η Φάρµα Μόσχου διαθέτει ολοκληρωµένη γκάµα βιολογικών προϊόντων όπως Μπάτζο, Ανθότυρο, Μυζήθρα, ενώ ο Θωµάς Μόσχος τιµήθηκε το 2023 µε το Ευρωπαϊκό Βραβείο καλύτερου άνδρα βιοκαλλιεργητή.