Τυροκόμος

Με πατροπαράδοτη συνταγή στις αγορές όλου του κόσμου

Επίσης, φέτα ΠΟΠ σε δοχείο, τάπερ και vacuum αλλά και το λιωµένο βούτυρο ∆ιβάνης για µαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Παρασκευάζει µε τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο τα τυριά, διαδικασία που προσδίδει ιδιαίτερη γεύση και πλούσιο άρωµα.

Η εµµονή της εταιρείας µε την ποιότητα σε συνδυασµό µε την αφοσίωση στην πατροπαράδοτη συνταγή ∆ιβάνης (αλάτισµα και ζύµωµα στο χέρι, 6µηνη ωρίµανση πάνω σε ράφια από πεύκο) έχουν συµβάλλει στη δηµιουργία ενός ηµίσκληρου τυριού ανωτέρας ποιότητας, µε µεστή γεύση. Όµως οι άνθρωποι της Οικογένειας ∆ιβάνη, µε µότο «Λίγα Λόγια, Πολύ Τυρί» πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να πούνε πολλά για τα προϊόντα τους, καθώς µιλάνε από µόνα τους και προτείνουν µόνο µια δοκιµή που θα πείσει.

Βουτυράτη γεύση 

Η φέτα ΠΟΠ Τρικάλων Διβάνη παράγεται στον τόπο της αυθεντικής τυροκομικής παράδοσης, τα Τρίκαλα, με αιγοπρόβειο γάλα το οποίο συλλέγεται από μικρές γαλακτοκομικές μονάδες και κοπάδια των οποίων η διατροφή βασίζεται αποκλειστικά στη χλωρίδα των βοσκότοπων της περιοχής. Ωριμάζει για τρεοις μήνες και διατηρείται σε φυσική άλμη.