Τυροκόμος

Με φυσικό αιθέριο έλαιο μαύρου πιπεριού το καινοτόμο Πιπερίκι

Κι αυτή αποτυπώνεται σε όλα τα προϊόντα του όπως το αλειφώδες Πιπερίκι, που παράγεται από ορεινής βοσκής γάλα, πρόβειο και κατσικίσιο, με εξαιρετικά χαμηλά λιπαρά (6,1%) και αλάτι (0,9%). Επιπλέον, προσφέρει δροσερό, ελαφρύ άρωμα και λεπτή γεύση πιπεριού που προέρχεται από το φυσικό αιθέριο έλαιο του μαύρου πιπεριού.

Σημειώνεται ότι ο Arakynthos με ειδική τεχνογνωσία που ανέπτυξε σε συνεργασία με γεωπονικά τμήματα πανεπιστημίων, έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει τις γεύσεις και τα αρώματα φυσικών αιθέριων ελαίων μέσα σε Φέτα ΠΟΠ από αιγοπρόβειο γάλα ορεινής βοσκής και ανέπτυξε μεταξύ άλλων Λευκό Τυρί με έλαιο ρίγανης, με έλαιο Μανταρινιού και με λάδι Λευκής Τρούφας. Σημειώνεται ότι η παραγωγή των προϊόντων του Arakynthos γίνεται σε απολύτως σύγχρονες τυροκομικές εγκαταστάσεις πιστοποιημένες κατά ISO και HACCP στην περιοχή της Αμφιλοχίας, που διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό τόσο για την παραγωγή, όσο και για τον έλεγχο.