Έχοντας αποφοιτήσει από τη Γαλακτοκοµική Σχολή Ιωαννίνων το 1994 ο Μανούσος Τσιτσιρίδης επέστρεψε στον τόπο του και ανέλαβε το οικογενειακό τυροκοµείο στο οροπέδιο Ασκύφου κοντά στη Χώρα Σφακίων. Το Τυροκοµείο Τσιτσιρίδη, που κυκλοφορεί τα προϊόντα του µε το brand «Σφακιανό» και έχει σχετική µικρή παραγωγή στους 60 τόνους τυρί το χρόνο, είναι φηµισµένο για τις Γραβιέρες του, στις οποίες συµπεριλαµβάνονται και παλαιωµένοι κωδικοί, και τις υπόλοιπες ετικέτες του, όπως η Γαλοµυζήθρα, το Ανθότυρο και το Τυροµάλαµα, ενω παράλληλα δηµιουργεί νέα προϊόντα όπως η Γραβιέρα µε παστουρµά.