∆ηµιουργός το τυροκοµείο Μπάφα µε έδρα την Άρτα. Πρόκειται για µία εταιρεία που ξεκίνησε να µετράει τα βήµατά της στην τυροκοµία από το 1967, όταν ο Σπύρος Μπάφας ίδρυσε την επιχείρηση, δραστηριοποιούµενος αρχικά ως τυροκόµος στα βουνά των Ιωαννίνων. Το 1969 δηµιούργησε το δικό του τυροκοµείο για να εγκατασταθεί από το 1975 και ύστερα στο Πολύδροσο της Άρτας. Σήµερα η τρίτη γενιά προετοιµάζεται µεθοδικά, µε την κατάλληλη µόρφωση και διεθνείς εµπειρίες να συνεχίσει την παράδοση δεκαετιών. Τα κύρια παραγόµενα τυροκοµικά προϊόντα είναι Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ, Γίδινο λευκό τυρί, Ανθότυρο, Πεκορίνο, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι καθώς και Γραβιέρα µε γεύσεις, όπως και Φέτα µε τσίλι. Η ζώνη γάλακτος στην οποία δραστηριοποιείται η Μπάφας εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχής της Άρτας, µε την εταιρεία να συνεργάζεται αποκλειστικά µε παραγωγούς της περιοχής της, Η Βιοµηχανία Γάλακτος Ηπείρου Μπάφας διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανοµής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και ισχυρό εξαγωγικό χαρακτήρα µε µεγάλο µέρος της παραγωγής να εξάγεται σε πάνω από 20 χώρες.