Μια οικογενειακή επιχείρηση µε έδρα την Ορεινή Σερρών που τρέχουν ο, απόφοιτος της Γαλακτοκοµικής Σχολής Ιωαννίνων και ενταγµένος στο πρόγραµµα Νέων Αγροτών, Κώστας Κλιάµπας µαζί µε τον ξάδελφό του Κώστα και τους γονείς τους. Ανάµεικτο Λευκό τυρί, Κατσικίσιο τυρί, Ανθότυρο, Μυζήθρα είναι µερικές από τις συνταγές τυριών που έφερε µαζί του ο νεαρός τυροκόµος φεύγοντας από τη Σχολή, τα οποία υλοποιούνται στο τυροκοµείο των 90 τ.µ. και διατίθενται σε επιλεγµένα σηµεία της τοπικής αγοράς.