Στην γκάµα του Τυροκοµείου ανήκουν επίσης Γραβιέρα σε πολλές εκδοχές, Κεφαλοτύρι, και Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο, Ξινή και Φρέσκια Μυζήθρα, Ανθότυρος Ξηρός, Ξινόγαλο και Κρεµοτύρι. Πρόκειται για έναν νέο, δραστήριο παραγωγό από την Κρήτη που συνδυάζει την παράδοση της Κρητικής τυροκοµίας µε σύγχρονους τρόπους παρασκευής. Το τυροκοµείο Νικολουδάκης εφαρµόζει πιστοποιηµένο Σύστηµα ∆ιαχείρισης Ασφάλειας Τροφίµων (HACCP) σύµφωνα µε το πρότυπο EN ISO 220000:2005 σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.