Τυροκόμος

Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου το Λευκό Πανεράκι του Τυροκομείου Κλέπκος

Η οικογένεια Κλέπκου ξεκίνησε την πορεία της πολλά χρόνια πριν, ως µία παραδοσιακή κτηνοτροφική οικογένεια, στο Λευκοχώρι (Κλέπι). Το 1967 ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Κλέπκο το Τυροκοµείο Κλέαρχος Κλεπκος Κ. Σία ΟΕ στο Περιβολάκι Λαγκαδά, ένα µικρό χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη. Πιστός στη φιλοσοφία και την παραγωγική διαδικασία του πατέρα του, ο Κλέαρχος Κλέπκος ανέλαβε το 1984 την επιχείρηση δίνοντάς της αέρα ανανέωσης και το 2005 προχώρησε σε επέκταση των εγκαταστάσεων και σε εκσυγχρονισµό των µέσων παραγωγής καλύπτοντας έκταση 1.500 τ.µ. µε δυνατότητα επεξεργασίας 20 τόνων γάλακτος ηµερησίως. Σήµερα η κόρη του Κλέαρχου Κλέπκου, Κατερίνα, ακολουθεί τα βήµατα των προκατόχων της.