Ένα τυρί µε µεγάλη διάρκεια ζωής, που αποτελεί τη βάση της παραγωγής της τυροκοµικής επιχείρησης «Θεσσαλός Γαλακτοκοµικά» µε έδρα το Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, που τρέχει ο τεχνολόγος γεωπόνος Σπύρος Αντωνίου. Αξιοποιώντας από τη µια την κτηνοτροφική µονάδα της οικογένειάς του και αποφασίζοντας παράλληλα να καινοτοµήσει ο κ. Αντωνίου συνταίριαξε πολλές διαφορετικές πρώτες ύλες όπως φράουλα, τσίλι, τέσσερα πιπέρια, πάστα ελιάς – λάδι – ρίγανη, δυόσµο, βερίκοκο, σταφίδα, τρούφα, τρούφα – σοκολάτα, ροδάκινο, σύκο, κυδώνι, αχλάδι, µε το ηµίσκληρο τυρί «Σαγανέλι», µε το σύνολο αυτής της παραγωγής να διοχετεύεται στη Μάλτα και τη Σαουδική Αραβία. Παράλληλα το τυροκοµείο, που επεξεργάζεται καθηµερινά έναν τόνο γάλακτος, παράγει µεταξύ άλλων Φέτα ΠΟΠ, Γίδινο, Ανθότυρο, αλλά και γιαούρτι και κεφίρ. Σηµειώνεται ότι για την παραγωγή της ετικέτας «Σαγανέλι Μεσογειακό», που µπορεί να καταναλωθεί ως έχει ή ψηµένο, οι ελιές και το ελαιόλαδο συλλέγονται από τους ελαιώνες του Πηλίου και η ρίγανη από τα βουνά των Αγράφων και της Πίνδου.