Χτισµένο στο υψηλότερο σηµείο της Ίου, δίπλα στη φάρµα της οικογένειας, το Τυροκοµείο «∆ιασέλι» προσφέρει στον επισκέπτη µία εµπειρία γεύσεων καταµεσής του Αιγαίου. Αν και η σχέση της οικογένειας µε την πρωτογενή παραγωγή χάνεται στους αιώνες, η σύγχρονη ιστορία ξεκινά το 2010 µε επενδύσεις από τον ∆ηµήτρη Χάρο µε τη βοήθεια της γυναίκας του Ελένης για µία νέα σύγχρονη µονάδα τυροκόµισης, την οποία τροφοδοτεί το ιδιόκτητο κοπάδι µε περισσότερα από 400 κατσίκια.