Τυροκόμος

Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου το Τσαντιλίσιο Πέτρας Βογιατζή

Η πρώτη ύλη συλλέγεται από παραγωγούς της Μακεδονίας µε την επιλογή τους να γίνεται µε αυστηρά κριτήρια και κατόπιν ελέγχου. Η ιστορία του Τυροκοµείου Βογιατζή ξεκίνησε µε τον Βαγγέλη Βογιατζή, ο οποίος µετά από πολλά χρόνια εµπειρίας και δουλειάς σε τυροκοµεία κατάφερε να ανοίξει το 1981 το δικό του στον Λαγκαδά.  Το 2002 ανέλαβαν τα παιδιά του ενώ το 2015 πραγµατοποιήθηκε πλήρης εκσυγχρονισµός και επέκταση της ιδιόκτητης µονάδας µε τις επενδύσεις να συνεχίζονται.