Τυροκόμος

Στις κορυφαίες επιλογές του Τυροκόμου η Γραβιέρα Γύπας από την οικογένεια Γυπαράκη

Σήµερα τα προϊόντα µε το brand «Γύπας» παρασκευάζονται στη σύγχρονη µονάδα των 3.000 τ.µ. στην Ασή Γωνιά Χανίων στους πρόποδες των Λευκών Ορέων επενδύοντας στη σύγχρονη τεχνολογία και αξιοποιώντας παράλληλα την ντόπια παράδοση. Γραβιέρα µε τρούφα, την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά στην έκθεση FoodExpo 2023, Γραβιέρα µε άγρια ρίγανη µε ιδιαίτερα έντονη γεύση, Γραβιέρα µε θρούµπι καθώς και Γραβιέρα µε θυµάρι, όλα µε πρώτη ύλη από αιγοπρόβειο γάλα, εντάσσονται στους νέους κωδικούς όπου επένδυσε µέσα στο 2023 η τυροκοµική επιχείρηση,  η οποία συνεργάζεται µε µεγάλες αλυσίδες σούπερ µάρκετ όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και η αλυσίδα σούπερ µάρκετ ΑΝΕ∆ΗΚ Κρητικός. Εκτός από την παρουσία της στην εγχώρια αγορά και σε αρκετά σηµεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Αφοί Γύπαρη Ο.Ε. όπως είναι η πλήρης επωνυµία, πραγµατοποιεί εξαγωγές στην Αµερική και στην Ευρώπη, ενώ επιδιώκει, όταν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες, να κάνει άνοιγµα και στην ασιατική αγορά. Σηµειώνεται ότι τα τυροκοµικά προϊόντα «Γύπας» έχουν βραβευθεί για τη γεύση τους από τον ITQI.