Με τις νέες δυνατότητες παραγωγής, η Arla Foods στοχεύει να ενισχύσει την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στις ολοένα και πιο συγκεκριμένες και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών καθώς και να συμβαδίζει με τον ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο της παγκόσμιας αγοράς μοτσαρέλας.
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του γραφείου λειτουργιών (COO), Peter Giortz-Carlsen, δήλωσε: «Η επιχείρησή μας με μοτσαρέλα έχει σημειώσει διψήφια ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουμε ισχυρές σχέσεις με βασικούς πελάτες, ιδιαίτερα στην παγκόσμια παροχή τροφίμων. Αυτή η επένδυση μας επιτρέπει να παραμείνουμε ανάμεσα στους ηγέτες της μοτσαρέλας, να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ακόμα καλύτερα και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε την κερδοφορία για τους αγρότες μας».
Τεχνολογία παραγωγής στην Arla
Η Arla είπε ότι η επένδυση στη νέα τεχνολογία επιτρέπει καλύτερη ευελιξία και ευκαιρίες καινοτομίας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών και να επεκταθεί η μοτσαρέλα σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο εμείς στην Arla Foods καινοτομούμε συνεχώς στις ικανότητές μας στη διαδικασία, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά μας προκειμένου να υλοποιήσουμε τις στρατηγικές μας φιλοδοξίες και τελικά να εξασφαλίσουμε αξία για τους αγρότες μας», συνέχισε ο Boulanger.
Ο συνεταιρισμός είπε ότι η επένδυση δεν θα έχει καμία επίδραση στις δύο άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής μοτσαρέλας της Arla Foods στη Δανία.