Για τα πέντε αδέλφια της οικογένειας, που «τρέχουν» την επιχείρηση, η αγάπη για την πρώτη ύλη συναντά το σεβασμό για την παράδοση και την ποιότητα και το πάθος για τη δημιουργία εξαιρετικών γεύσεων, όπως Κεφαλογραβιέρα, Φέτα, Ανθότυρο, γιαούρτι και Μανουρομυζήθρα.
Η τυροκομική εταιρεία, η οποία σημειωτέον, συμμετείχε στις εκδηλώσεις του προγράμματος «Say Cheese- Balkan Cheese!», ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1997 και έχει εκσυγχρονιστεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει στήσει ένα ευρύ δίκτυο κτηνοτρόφων από τους οποίους προμηθεύεται γάλα, δίκτυο που εκτείνεται σε όλη την Αρκαδία αλλά και τη Λακωνία.
Άμεση διάθεση στον καταναλωτή
Τα τυροκομικά προϊόντα Καραμαντζάνη διανέμονται από το τυροκομείο και το πρατήριο της εταιρείας στο Άστρος. Σημαντικό βέβαια σημείο κατανάλωσής τους είναι οι δύο ταβέρνες της οικογένειας στον Άγιο Ιωάννη και το Δραγούνι. Αυτά, άλλωστε, τα σημεία πώλησης στήριξαν την οικογένεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.