Τυροκομικά προϊόντα ΕΑΣ Καλαβρύτων
Αλειφώδες τυρί με φέτα Καλαβρύτων
Το αλειφώδες τυρί με φέτα Καλαβρύτων παράγεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα το οποίο συλλέγεται από την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Η φέτα ωριμάζει για περίπου τρείς μήνες και διατηρείται σε ξύλινα βαρέλια οξιάς με άλμη. Έχει γεύση πλούσια, πικάντικη, ελαφρώς αλμυρή, με ποικίλα αρώματα και είναι συμπαγής. Καταναλώνεται σαν spread στο ψωμί ή σε sandwich, σαν ορεκτικό dip για λαχανικά, ή στη μαγειρική σε πίτες.
Αχαΐα
Advertisement
Trending
Advertisement