Τυροκομικά προϊόντα Καλογεράκη
Γραβιέρα Κρήτης Καλογεράκη
Η Γραβιέρα Καλογεράκη είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα, τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής από αιγοπρόβειο γάλα, την αγνότητα των συστατικών της και την μοναδικά υπέροχη γεύση της. Ωριμάζει τουλάχιστον για 3 μήνες. Χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ ανοιχτό κίτρινο, σκληρό επιτραπέζιο τυρί με ασύμμετρες τρύπες και απαλή υφή. Έχει μεστή γεύση, υπόγλυκη και ελαφρώς υφάλμυρη, πλούσιο άρωμα αγνού αιγοπρόβειου γάλακτος και αφήνει μια πληθωρική ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση.
Κρήτη
Advertisement
Trending
Advertisement