Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Γραβιέρα με μπούκοβο

Τυροκομείο Χερουβείμ

Γραβιέρα με μπούκοβο

Με λεπτή και φίνα γεύση, ελαστική µάζα και ισορροπηµένη οξύτητα, το παραδοσιακό Τυροζούλι συνοδεύει τα γεύµατα, αλλά µπαίνει και σε πολλές συνταγές. Πρόκειται στην ουσία για µια αρχαία συνταγή της Κρήτης, την οποία πολλά τυροκοµεία αναβιώνουν. Το Τυροζούλι παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα και πήζει µε ξινό, µε ξύδι ή µε χυµό λεµονιού ενώ το «Τυροκοµιό» του Παντελή Τζουρµπάκη το κυκλοφορεί σε τρεις παραλλαγές: Κλασικό, µε µπούκοβο και µε θυµάρι.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

Αίγινα

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...