Τυροκομείο Χερουβείμ
Γραβιέρα με μπούκοβο
Με λεπτή και φίνα γεύση, ελαστική µάζα και ισορροπηµένη οξύτητα, το παραδοσιακό Τυροζούλι συνοδεύει τα γεύµατα, αλλά µπαίνει και σε πολλές συνταγές. Πρόκειται στην ουσία για µια αρχαία συνταγή της Κρήτης, την οποία πολλά τυροκοµεία αναβιώνουν. Το Τυροζούλι παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα και πήζει µε ξινό, µε ξύδι ή µε χυµό λεµονιού ενώ το «Τυροκοµιό» του Παντελή Τζουρµπάκη το κυκλοφορεί σε τρεις παραλλαγές: Κλασικό, µε µπούκοβο και µε θυµάρι.
Αίγινα
Advertisement
Trending
Advertisement