Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κανιάκι Φάρμα Μόσχου

Γαλακτοκομικά προϊόντα Φάρμα Μόσχου

Κανιάκι βιολογικό Φάρμα Μόσχου

Το Κανιάκι παρασκευάζεται µε µια καινοτόµο διαδικασία, όπως πιστοποιεί και η Γαλακτοκοµική Σχολή Ιωαννίνων, από πρόβειο γάλα, µε πρόσµειξη λίγου γίδινου, σε αναλογία 90% και 10%. «Είναι µια νέα κατηγορία, για τα ελληνικά δεδοµένα, κίτρινου τυριού τετράµηνης ωρίµανσης, που τοποθετείται µεταξύ του κασεριού και της γραβιέρας και επιχειρεί να καλύψει κοµµάτι από το κενό που υπάρχει στην γκάµα των ελληνικών κίτρινων τυριών.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

Καστοριά

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...