Γαλακτοκομικά προϊόντα Φάρμα Μόσχου
Κανιάκι βιολογικό Φάρμα Μόσχου
Το Κανιάκι παρασκευάζεται µε µια καινοτόµο διαδικασία, όπως πιστοποιεί και η Γαλακτοκοµική Σχολή Ιωαννίνων, από πρόβειο γάλα, µε πρόσµειξη λίγου γίδινου, σε αναλογία 90% και 10%. «Είναι µια νέα κατηγορία, για τα ελληνικά δεδοµένα, κίτρινου τυριού τετράµηνης ωρίµανσης, που τοποθετείται µεταξύ του κασεριού και της γραβιέρας και επιχειρεί να καλύψει κοµµάτι από το κενό που υπάρχει στην γκάµα των ελληνικών κίτρινων τυριών.
Καστοριά
Advertisement
Trending
Advertisement