
Τυροκομικά Καραμήτρος
Κασέρι Π.Ο.Π. μακράς ωρίμανσης
Το Κασέρι Π.Ο.Π. μακράς ωρίμανσης της οικογένειας Καραμήτρου παράγεται από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα.

Δίον, Πιερία
Advertisement
Trending
Advertisement
Αναζήτηση
Με ένα από τα πιο εμβληματικά ελληνικά τυριά, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., κάνει δυναμική είσοδο στην ιταλική αγορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.)...
Στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, με το ιδιαίτερο ανάγλυφο, την τοπική χλωρίδα και τις ξεχωριστές συνθήκες, έχουν καταγραφεί δεκάδες είδη τυριών, από γάλατα ημιεκτατικών...
Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.
Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...
Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.
Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...