Θεσσαλός Γαλακτοκομικά
Σαγανέλι Μεσογειακό Θεσσαλός
Είναι ένα ημίσκληρο τυρί με μεσογειακή γεύση. Παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο παστεριωμένο ελληνικό πρόβειο και γίδινο γάλα, προσθέτοντας στο τέλος πάστα ελιάς, ρίγανη και παρθένο ελαιόλαδο. Οι ελιές και το λάδι συλλέγονται από τους ελαιώνες του Πηλίου, το βουνό των κενταύρων και η ρίγανη από τα βουνά των Αγράφων και της Πίνδου. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και όσο πιο πολύ ωριμάζει τόσο πιο νόστιμο γίνεται. Μπορεί να καταναλωθεί ως έχει ή ψημμένο.
Βόλος
Advertisement
Trending
Advertisement