
Λαβιογάλ
Ψηστύρι Μονεμβασιάς
Το Ψηστύρι Μονεμβασιάς είναι ένα σκληρό τυρί, που παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα. Το καταναλωτικό κοινό το έχει ήδη ξεχωρίσει και το έχει αγκαλιάσει με την αγάπη του – και όχι άδικα! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τυρί, που θα σας ξετρελάνει με τη γευστική του τελειότητα.
Το Ψηστύρι είναι ιδανικό κυρίως για σαγανάκι, αλλά μην αφήσετε αυτή την ιδέα να σας περιορίσει. Χρησιμοποιήστε το χωρίς δισταγμό σε οποιοδήποτε πιάτο μπορεί να ταξιδέψει η φαντασία σας!
Η γραβιέρα με θυμάρι παράγεται στην Κρήτη και περιέχει κυρίως πρόβειο γάλα από επιλεγμένα κοπάδια της ορεινής Κρήτης. Το ιδιαίτερα αρωματικό κρητικό θυμάρι που προστίθεται στο τυρί του δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ταιριάζει εξαιρετικά με τα αρώματα της γραβιέρας.
Συνδυάστε το με λευκό κρασί από Ροδίτη και συνοδεύεται με κρητικό παξιμάδι, ελιές και ελαιόλαδο.

Λακωνία