Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ψηστύρι

Λαβιογάλ

Ψηστύρι Μονεμβασιάς

Το Ψηστύρι Μονεμβασιάς είναι ένα σκληρό τυρί, που παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα. Το καταναλωτικό κοινό το έχει ήδη ξεχωρίσει και το έχει αγκαλιάσει με την αγάπη του – και όχι άδικα! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τυρί, που θα σας ξετρελάνει με τη γευστική του τελειότητα.

Το Ψηστύρι είναι ιδανικό κυρίως για σαγανάκι, αλλά μην αφήσετε αυτή την ιδέα να σας περιορίσει. Χρησιμοποιήστε το χωρίς δισταγμό σε οποιοδήποτε πιάτο μπορεί να ταξιδέψει η φαντασία σας!

Η γραβιέρα με θυμάρι παράγεται στην Κρήτη και περιέχει κυρίως πρόβειο γάλα από  επιλεγμένα κοπάδια της ορεινής Κρήτης. Το ιδιαίτερα αρωματικό κρητικό θυμάρι που προστίθεται στο τυρί του δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ταιριάζει εξαιρετικά με τα αρώματα της γραβιέρας.

Συνδυάστε το με λευκό  κρασί από Ροδίτη και συνοδεύεται με κρητικό παξιμάδι, ελιές και ελαιόλαδο.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

Λακωνία

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...