Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Έξι αστέρια για τα τυροκομικά προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ στα Great Taste Awards

Με έξι βραβεία έφυγαν τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ από τους παγκόσμιους διαγωνισμούς Great Taste Awards 2024 και Global Cheese Awards 2024, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα 3 αστέρια για την ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

Η ΗΠΕΙΡΟΣ έλαβε μέρος και διακρίθηκε με συνολικά έξι βραβεία για τέσσερα από τα προϊόντα της στους κορυφαίους, παγκόσμιους διαγωνισμούς Great Taste Awards 2024 και Global Cheese Awards 2024.

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η 4η χρονιά που η εταιρεία βραβεύεται στα Great Taste Awards – ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα προγράμματα αξιολόγησης και πιστοποίησης τροφίμων και ποτών στον κόσμο, με ιστορία από το 1994. Εξειδικευμένοι γευσιγνώστες, μεταξύ των οποίων κριτικοί τροφίμων, διακεκριμένοι σεφ, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και δημοσιογράφοι γαστρονομίας, δοκίμασαν με τυφλή γευσιγνωσία τρία από τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ και απένειμαν 3 αστέρια στην ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ για την ισορροπημένη γεύση της, 2 αστέρια στο ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο, που ξεχωρίζει για την υφή και το διακριτικό άρωμά του, και 1 αστέρι στην ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ για την κλασική γεύση της.

Επιπλέον, η ΗΠΕΙΡΟΣ συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στα Global Cheese Awards 2024, που πραγματοποιούνται εδώ και 160 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια της παλαιότερης και μεγαλύτερης έκθεσης Γεωργίας και Τυριών στην περιοχή Frome. Η ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες παραγωγούς από όλο τον κόσμο και κατέκτησε από ένα χρυσό βραβείο για τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή, και ένα ασημένιο βραβείο για την ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ.

Με σεβασμό στην παράδοση και τις αρχές της τυροκομίας του τόπου της, η ΗΠΕΙΡΟΣ συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διακρίνεται στο εξωτερικό για την παραγωγή προϊόντων που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία με την αυθεντική γεύση, και ανταποκρίνονται πλήρως στις διεθνείς διατροφικές τάσεις και συνήθειες.

Σχετικά Άρθρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κτηνοτρόφος, τυροκόμος, ακτιβιστής και πρωτοπόρος επιχειρηματίας, ο Γιάννης Σταθώρης χαράζει τον δικό του δρόμο και στην εγχώρια τυροκομία. Το μωβ διώροφο κτίριο με την...

REPORTS

Με υπερηφάνεια, η βιομηχανία γάλακτος ΟΜΗΡΟΣ εγκαινίασε το νέο σταθμό συλλογής γάλακτος στη Συδινή Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα...

REPORTS

«Καράβι που βουλιάζει» φαντάζει η αγορά βρεφικού γάλακτος στην Κίνα, με τους εγχώριους, αλλά και τους διεθνείς παραγωγούς να στρέφονται προς προϊόντα που προορίζονται...

REPORTS

Χρειαζόμαστε περισσότερες μονάδες καθετοποίησης της πρωτογενούς παραγωγής δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στην επίσκεψή του με τον Εντεταλμένο Δημοτικό...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...