Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Η δύναμη της πρωτεΐνης με ρίζες στην παράδοση αποκρυσταλλώνεται στο Γιαούρτι Αρκαδικόν

Φτιαγμένο αποκλειστικά από 100% φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα, το Αρκαδικόν Γιαούρτι Πρόβειο Πλήρες παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ξεχωρίζει για την πλούσια, φυσική πέτσα του -σήμα κατατεθέν ποιότητας και γνησιότητας.

Με 6,7% λιπαρά και ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πρωτεΐνη (περίπου 9-10 γρ. ανά κεσεδάκι 200 γρ.), αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους φροντίζουν τον οργανισμό τους, είτε ακολουθούν δραστήριο τρόπο ζωής, είτε απλώς επιλέγουν πιο πλήρεις και θρεπτικές τροφές. Η πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας που περιέχει συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενισχύει την αίσθηση κορεσμού και αποτελεί βασικό σύμμαχο σε μια ισορροπημένη διατροφή.

Το πρόβειο γιαούρτι έχει επίσης φυσική περιεκτικότητα σε ασβέστιο, προβιοτικά και βιταμίνες, προσφέροντας ενέργεια και ευεξία με κάθε κουταλιά. Αποτελεί προϊόν του Γαλακτοκομείου Αρκαδικό με έδρα τη Μανθυρέα Αρκαδίας και δεν περιέχει πρόσθετα ή συντηρητικά -μόνο ό,τι προσφέρει η φύση και η ελληνική κτηνοτροφική παράδοση.

Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία 200 γρ. και σε πήλινο 250 γρ. και 500 γρ., έτοιμο να συνοδεύσει το πρωινό σας, να αποτελέσει ένα δυναμωτικό σνακ ή να σταθεί επάξια σε κάθε γεύμα της ημέρας.

 

Σχετικά Άρθρα

BRANDING

Σε ανασχεδιασμό της συσκευασίας της φέτας Π.Ο.Π. προχωράει η Δωδώνη, υιοθετώντας μια σύγχρονη αισθητική με καθαρές γραμμές και μοντέρνο σχεδιασμό. Η νέα συσκευασία της...

REPORTS

Αυξημένος κατά 20,6% παρουσιάστηκε στο α’ εξάμηνο 2025 ο κύκλος εργασιών της γαλακτοβιομηχανίας FrieslandCampina που ανήλθε στα 363 εκατ. ευρώ, χάρη στις καλές επιδόσεις...

REPORTS

Με θετικό πρόσημο και αυξημένο κύκλο εργασιών έναντι του προηγούμενου έτους έκλεισε το 2024 για την ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας...

REPORTS

Οι παραγωγοί του κορυφαίου ιταλικού τυριού Pecorino Romano προειδοποιούν ότι σε περίπτωση αύξησης των δασμών ΗΠΑ είναι πιθανό να υπάρξει σημαντική μείωση των ετήσιων...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...