Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Με δύο επετειακά τυριά μακράς ωρίμανσης γιορτάζει 50 χρόνια δυναμικής πορείας η ΟΠΤΙΜΑ

Η ΟΠΤΙΜΑ, ηγέτης του κλάδου των τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή της – 50 χρόνια αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και αυθεντικών γεύσεων, με έμφαση στη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την έρευνα για τη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων που συμβαδίζουν με τις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και ανάγκες.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων, η ΟΠΤΙΜΑ προχωρά στο λανσάρισμα δύο εκλεκτών, σκληρών τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ μακράς ωρίμανσης, ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλοτύρι, με ελάχιστη ωρίμανση 40 μηνών, σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Η παραγωγή των δύο τυριών βασίστηκε σε παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους τυροκόμησης, με αιγοπρόβειο γάλα και την εγγύηση της ποιότητας ΗΠΕΙΡΟΣ.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ 40μηνης ωρίμανσης έχει μια πικάντικη και ταυτόχρονα γλυκιά γεύση, με αρώματα ξηρών καρπών, βουτύρου και νότες καραμέλας. Το ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλοτύρι 40μηνης ωρίμανσης έχει μια πικάντικη και ελαφρώς αλμυρή γεύση με γήινες, καπνιστές νότες και έντονο άρωμα.

Οι premium συσκευασίες των προϊόντων χαρακτηρίζονται από ένα δωρικό σχεδιασμό, ο οποίος απεικονίζει την σπουδαία τυροκομική κληρονομιά της ΗΠΕΙΡΟΣ, έχοντας στο κέντρο το ίδιο το τυρί.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...