Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Πέντε βραβεία για την ΗΠΕΙΡΟΣ στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards 2025

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά διακρίθηκε στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards η ΗΠΕΙΡΟΣ, η οποία έλαβε φέτος συνολικά 5 βραβεία.

Οι φετινές διακρίσεις περιλαμβάνουν:

  • Πλατινένιο Βραβείο για τη Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, με την πλούσια γεύση και την αναγνωρισμένη ποιότητα της ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Χρυσό Βραβείο για την ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, την αυθεντική παραδοσιακή ελληνική φέτα
  • Χρυσό Βραβείο για το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, με την έντονη, πιπεράτη γεύση
  • Χρυσό Βραβείο για την ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή, το παραδοσιακό, κρεμώδες αλειφόμενο τυρί με 50% φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και 50% Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές
  • Ασημένιο Βραβείο για το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ, με μόλις 12% λιπαρά και την αγαπημένη γεύση ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο διαγωνισμός Mediterranean Taste Awards αξιολογεί τα πιο εκλεκτά μεσογειακά προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο, μέσω τυφλής δοκιμής από εξειδικευμένους γευσιγνώστες και σεφ, βάσει αυστηρών ποιοτικών και οργανοληπτικών κριτηρίων.

Οι νέες διακρίσεις της ΗΠΕΙΡΟΣ ενισχύουν περαιτέρω το διεθνές προφίλ της εταιρείας και επιβεβαιώνουν την σταθερή της προσήλωση στη ποιότητα, την καινοτομία και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της. Με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, η ΗΠΕΙΡΟΣ συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της ελληνικής γαστρονομίας και παραγωγής στο εξωτερικό, λειτουργώντας ως πρεσβευτής των αυθεντικών ελληνικών γεύσεων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Βιώσιµο, καινοτόµο και ανταγωνιστικό είναι το µοντέλο που οραµατίζεται ο νέος πρόεδρος της Εθνικής ∆ιεπαγγελµατικής Οργάνωσης Φέτας, Μιχάλης Σαράντης µε στόχο να ενισχύσει την...

BRANDING

Ο πολυεθνικός όμιλος τυριών Bel Group ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία ανακυκλώσιμων χάρτινων συσκευασιών για το εμβληματικό τυρί Babybel. Αυτή η πρωτοβουλία βιώσιμης συσκευασίας στοχεύει...

BRANDING

Με σταθερό στόχο την περαιτέρω διεύρυνσή της η συνεταιριστική βιοµηχανία της ΕΑΣ Αγρινίου συνεχίζει την ανοδική πορεία που πραγµατοποιεί τα τελευταία χρόνια το brand...

BRANDING

Ήταν το 1956, όταν ο Βασίλειος Μπούµπας και τα αδέρφια του ξεκινούσαν από το Μέτσοβο για να ξεχειµωνιάσουν τα πρόβατά τους στα Τρίκαλα, ακολουθώντας...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...