Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Πενταπλή διάκριση για τα τυροκομικά της ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο πλατινένια και τρία χρυσά βραβεία απέσπασε η ΗΠΕΙΡΟΣ σε δύο υψηλού κύρους διεθνείς διαγωνισμούς, με τα προϊόντα της να αναγνωρίζονται άλλη μια φορά για την κορυφαία ποιότητά τους και να επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους ως άξιοι εκπρόσωποι της ελληνικής τυροκομικής παράδοσης.

Αναλυτικά, τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ απέσπασαν από ένα Χρυσό Βραβείο στον διαγωνισμό  International Cheese and Dairy Awards 2024. Πρόκειται για έναν κορυφαίο διαγωνισμό ο οποίος διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1897 και συγκεντρώνει παραγωγούς τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων παγκόσμιας κλάσης. Κάθε χρόνο οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 5.500 και η αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων γίνεται μέσω της όρασης, της όσφρησης, της γεύσης, της αφής και της ακοής.

Οι επιτυχίες για την ΗΠΕΙΡΟΣ συνεχίστηκαν και στον διεθνή διαγωνισμό  Olymp Awards 2024 με τρεις διακρίσεις συνολικά. Συγκεκριμένα,  η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή κατέκτησαν από ένα Πλατινένιο Βραβείο, ενώ η  ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ έλαβε το Χρυσό Βραβείο. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η αξιολόγηση των προϊόντων πραγματοποιείται από γνωστούς και διακεκριμένους chef μέσω τυφλής δοκιμής, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια και αμεροληψία των αποτελεσμάτων.

«Οι πέντε νέες αυτές διακρίσεις συνιστούν έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών μας για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, πλούσιων σε γεύση και διατροφική αξία, που βασίζονται στην παράδοση της ελληνικής τυροκομίας και τα οποία κάθε χρόνο κερδίζουν επάξια μια θέση στο τραπέζι όλο και περισσότερων Ελλήνων και ξένων καταναλωτών», ανέφερε η Μαρία Γιαννακοπούλου, Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το 2023 αποτέλεσε ορόσημο για την ΟΜΗΡΟΣ, με εντυπωσιακή ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων. Η εταιρεία σημείωσε...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κτηνοτρόφος, τυροκόμος, ακτιβιστής και πρωτοπόρος επιχειρηματίας, ο Γιάννης Σταθώρης χαράζει τον δικό του δρόμο και στην εγχώρια τυροκομία. Το μωβ διώροφο κτίριο με την...

REPORTS

Με υπερηφάνεια, η βιομηχανία γάλακτος ΟΜΗΡΟΣ εγκαινίασε το νέο σταθμό συλλογής γάλακτος στη Συδινή Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα...

REPORTS

«Καράβι που βουλιάζει» φαντάζει η αγορά βρεφικού γάλακτος στην Κίνα, με τους εγχώριους, αλλά και τους διεθνείς παραγωγούς να στρέφονται προς προϊόντα που προορίζονται...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...