Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Πολλαπλές διακρίσεις στα Excellent Taste Awards 2025 για το Τυροκομείο Πιτταρά

Πλατινένια διάκριση στα βραβεία Excellent Taste Awards 2025 απέσπασε η Γραβιέρα Νάξου Πιτταρά Π.Ο.Π. 12μηνης ωρίμανσης. Παράλληλα, το Τυροκομείο Πιτταρά απέσπασε ακόμα αρκετές βραβεύσεις παρά τις αντιξοότητες.

Πιο συγκεκριμένα χρυσό βραβείο στα φετινά Excellent Taste Awards απονεμήθηκε ακόμα στα εξής προϊόντα του Τυροκομείου Πιτταρά: Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π, Γραβιέρα Πιτταρά Μπαστούνι, Κεφαλοτύρι Νάξου 12μηνης ωρίμανσης, Γλυκιά Μυζήθρα, Ξυνοτύρι Νάξου, το Φρέσκο Ξινοτύρι Νάξου, αλλά και το πρωτοεμφανιζόμενο φέτος Ανθότυρο Νάξου.

Οι διακρίσεις του Τυροκομείου Πιτταρά έρχονται παρά της αντιξοότητες όπως διαχείριση της λειψυδρίας, οι σημαντικές αυξήσεις στην τιμή των ζωοτροφών, το ενεργειακό και το λειτουργικό κόστος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Τυροκομείου Πιτταρά έχει ως εξής:

Συνέπεια και συνέχεια: Πλατινένια διάκριση για την Γραβιέρα Νάξου Πιτταρά στα Excellent Taste Awards 2025

Το 2025, το Τυροκομείο Πιτταράς επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τη συνέπεια και τη συνέχεια στην παραγωγή εξαιρετικών τυριών, κατακτώντας το Πλατινένιο Βραβείο στα Excellent Taste Awards για τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. 12μηνης ωρίμανσης.

Δεν σταματάμε όμως εκεί: με Χρυσό Βραβείο τιμήθηκαν επίσης η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η Γραβιέρα Πιτταρά Μπαστούνι, το Κεφαλοτύρι Νάξου 12μηνης ωρίμανσης, η Γλυκιά Μυζήθρα, το Ξυνοτύρι Νάξου και το Φρέσκο Ξυνοτύρι Νάξου. Πρωτοεμφανιζόμενο φέτος, το Ανθότυρο Νάξου κέρδισε όχι μόνο χρυσό μετάλλιο αλλά και το θαυμασμό των κριτών, μαρτυρώντας τη δυναμική εξέλιξη του τυροκομείου μας.

Παρά τις αντιξοότητες – από τη διαχείριση της λειψυδρίας, μέχρι τις σημαντικές αυξήσεις στις ζωοτροφές, την ενέργεια και τα λειτουργικά κόστη – παραμένουμε σταθερά μπροστά και στην κορυφή. Με όπλο μας την γνήσια Γραβιέρα Νάξου, παρασκευασμένη αποκλειστικά με γάλα από τη δική μας κτηνοτροφική μονάδα, συνεχίζουμε να υπερηφανευόμαστε για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

Κλείνοντας, δεσμευόμαστε να πορευτούμε με σταθερότητα στις αξίες μας, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα «Από το Σπόρο στο Ράφι», με σεβασμό στο περιβάλλον, στα ζώα και στους καταναλωτές. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο τραπέζι σας – και στο τραπέζι των παιδιών σας – τυριά που συνδυάζουν παράδοση, καινοτομία και απαράμιλλη γεύση.

Νικόλας Πιτταράς

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

BRANDING

Με ένα από τα πιο εμβληματικά ελληνικά τυριά, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., κάνει δυναμική είσοδο στην ιταλική αγορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.)...

REPORTS

Στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, με το ιδιαίτερο ανάγλυφο, την τοπική χλωρίδα και τις ξεχωριστές συνθήκες, έχουν καταγραφεί δεκάδες είδη τυριών, από γάλατα ημιεκτατικών...

REPORTS

Μια συνταγή µε ρίζες που χάνονται στο χρόνο δίνει ένα τυρί µε έντονη και πικάντικη γεύση που ξεχειλίζει αρώµατα.

REPORTS

Μια οικογενειακή επιχείρηση της οποίας οι ρίζες χάνονται στο 1970 όταν ο Μανώλης Πιτταράς αγόρασε µια µοσχίδα για να πίνουν τα παιδιά του γάλα.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...