Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

«Προϊόν της Χρονιάς» στον ομώνυμο διεθνή διαγωνισμό αναδείχθηκε το Κεφίρ Protein ΟΛΥΜΠΟΣ

«Προϊόν της Χρονιάς 2025» στον ομώνυμο διεθνή διαγωνισμό αναδείχθηκε το Κεφίρ Protein της ΟΛΥΜΠΟΣ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής;

Η κορυφή είναι πάντα συνυφασμένη με τον Όλυμπο. Η μεταφορική έννοια γίνεται ωστόσο πραγματικότητα όταν αναφερόμαστε στο Κεφίρ Protein ΟΛΥΜΠΟΣ το οποίο αναδείχτηκε Προϊόν της Χρονιάς για το 2025!

Πρόκειται για επιβράβευση της καινοτομίας, η οποία αποτελεί άλλωστε την καρδιά της φιλοσοφίας της ΟΛΥΜΠΟΣ, και ταυτόχρονα την αναγνώριση ενός ροφήματος με απαράμιλλη γεύση και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που προσφέρει ενέργεια και απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας.

Όλα τα παραπάνω αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν υπογράφονται από τον πιο αξιόπιστο θεσμό βράβευσης διεθνώς στην καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Πόσω μάλλον όταν στη διάκριση αυτή συνέβαλε καθοριστικά η ψηφοφορία των καταναλωτών, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθειά µας για διαφοροποίηση και προσφορά γευστικών ποιοτικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας προς τους καταναλωτές.

Τα νέα προϊόντα έχουν υπέροχη γεύση και απευθύνονται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους και αναζητούν μια θρεπτική και απολαυστική πρόταση διατροφής για όλες τις ώρες.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η βραζιλιάνικη μονάδα του γαλλικού γίγαντα γαλακτοκομικών προϊόντων Lactalis σχεδιάζει να επενδύσει 47 εκατ. ευρώ σε ένα νέο τυροκομείο στην Uberlândia της Βραζιλίας έως...

BRANDING

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ξεχώρισε στα φετινά βραβεία του διεθνούς διαγωνισμού Monde Selection, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ανώτερη ποιότητά της. Τέσσερα προϊόντα υψηλής διατροφικής...

REPORTS

Σε επένδυση ύψους 52 εκατ. ευρώ για την αύξηση της δυναμικότητας σε προϊόντα γιαουρτιού και παγωτού μέσω εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της μεταποιητικής διαδικασίας προχωρά...

BRANDING

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου έλαβε μέρος και φέτος στη Food Expo, κατορθώνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις και σε αυτήν την παρουσία της στη...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...