Η οικογένεια Κωσταρέλου έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, με την εταιρεία να απασχολείται με την τυροκομεία ήδη από το μακρινό 1937, προκειμένου να σερβίρει τους κατοίκους του Μαρκόπουλου Αττικής στο ταβερνάκι που διατηρούσε η οικογένεια, ενώ το τυροκομείο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του την δεκαετία του 1960, και έκτοτε επιδιώκει τον ιδανικό, ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ των παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής, με καινοτόμες ιδέες, διατηρώντας παράλληλα «ζωντανή» την ποιότητα των προϊόντων του, ενώ επιδιώκει ενεργά την συνεργασία με Έλληνες κτηνοτρόφους και μικροπαραγωγούς.
Αυτή τη στιγμή διαθέτει αρκετά καταστήματα λιανικής πώλησης, όπου οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα του τυροκομείου και συγκεκριμένα:
- Στο Costa Navarino Agora
- Στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
- Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall
- Στην Κηφισιά
- Στην Νέα Ερυθραία
- Στο Κολωνάκι
- Στο Σύνταγμα
- Στα Βριλήσσια
- Στην Παλλήνη
- Στις εγκαταστάσεις του Τυροκομείου στο Μαρκόπουλο
- Στην κεντρική Πλατεία Μαρκόπουλου
- Στο Πόρτο Ράφτη
Την χαρά του με τις διακρίσεις των προϊόντων της στα Mediterranean Taste Awards δεν μπόρεσε να κρύψει το τυροκομείο Κωσταρέλου, που με ανακοίνωση του στα social media της εταιρείας ανέφερε:
Mε χρυσά βραβεία τιμήθηκαν δύο σημαντικά προϊόντα του τυροκομείου, τα οποία συνδέονται στενά με την ταυτότητα της επιχείρησης, η 12μηνη Βαρελίσιας Ωρίμανσης φέτα και η Μαλακή Βαρελίσιας Ωρίμανσης Φέτα, που αναγνωρίστηκαν για την μοναδική και υπέροχη γεύση τους στην κατηγορία excellent taste. Παρασκευασμένα με την παραδοσιακή μέθοδο της ωρίμανσης σε βαρέλια από ξύλα οξιάς, αναδεικνύουν την αφοσίωση του τυροκομείου Κωσταρέλου στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής και την κορυφαία ποιότητα.