Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Σημαντική τριπλή πιστοποίηση ποιότητας από την TÜV Hellas για τον ΑΓΣ Καλαβρύτων

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) απένειμε τα Πιστοποιητικά IFS, BRC και ISO 22000 στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια του Συνεταιρισμού και το γεγονός ότι τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Η απονομή των πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στον χώρο του εργοστασίου του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων , παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της TÜV HELLAS (TÜV NORD), κ. Σάββα Πελτέκη, του Διευθυντή Αγροδιατροφικού Τομέα του Φορέα κ. Θωμά Αραπογιάννη. Από την πλευρά του Συνεταιρισμού παρευρέθηκε αντιπροσωπεία  του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Παύλο Σατολιά οι οποίοι παρουσίασαν τη σημασία αυτών των πιστοποιήσεων για την ανάπτυξη και τη διαρκή πρόοδο του Συνεταιρισμού.

Η απονομή των πιστοποιητικών IFS, BRC και ISO 22000 στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό  Συνεταιρισμό Καλαβρύτων από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), αναδεικνύει την εξωστρέφεια του Συνεταιρισμού και την αφοσίωση της διοίκησης και των εργαζόμενων στα πρότυπα που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφαλείας και ποιότητας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών αλλά και τη συμμόρφωσή τους με τα κανονιστικά πρότυπα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD), κ. Σάββας Πελτέκης δήλωσε: «Η απονομή αυτών των σημαντικών πιστοποιητικών επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Αγροτικού Γαλακτοκομικού  Συνεταιρισμού Καλαβρύτων για την αυστηρή εφαρμογή σύγχρονων προτύπων και διαδικασιών που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα των προϊόντων τους. Αυτή η διάκριση αποτελεί σταθμό στην πορεία του Συνεταιρισμού και ενισχύει την παρουσία του στις διεθνείς αγορές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση για την άψογη και διαρκώς διευρυνόμενη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Ο  Διευθυντής του Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV HELLAS (TÜV NORD), κ. Θωμάς Αραπογιάννης δήλωσε: «Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων  δεν παράγει μόνο φέτα — αποτελεί ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Η έντονη παρουσία ζωής και δραστηριότητας στην περιοχή αναδεικνύει την αξία της καθετοποιημένης μονάδας σας, που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες. Παράλληλα, ιδιαίτερη σημασία αποκτά το ζήτημα της ευζωίας των ζώων, η εκπαίδευση των κτηνοτρόφων, η παραγωγή και πώληση βιολογικών προϊόντων και η αναγεννητική γεωργία. Από την πλευρά μας, σας στηρίζουμε έμπρακτα».

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Γαλακτοκομικού  Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, κ. Παύλος Σατολιάς τόνισε ότι: «Η πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρωτόκολλα IFS, BRC και το διεθνές πρότυπο ISO 22000 αποτελεί καρπό της συντονισμένης προσπάθειας όλων των εργαζομένων του Συνεταιρισμού μας και κτηνοτρόφων – παραγωγών  , που εργάζονται αδιάκοπα για την πρόοδο και την ανάπτυξή του.

Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση που ενισχύει τη θέση μας στην αγορά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανάδειξη του ελληνικού brand στις διεθνείς αγορές. Η σφραγίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD), του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα, έχει ξεχωριστή αξία — όχι μόνο γιατί ανοίγει δρόμους, αλλά και γιατί συνοδεύεται από πραγματικούς, αξιόπιστους συνεργάτες. Η δέσμευσή μας παραμένει σταθερή: να προσφέρουμε στους καταναλωτές ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, και κάθε πιστοποίηση επιβεβαιώνει αυτήν τη συνεχή μας προσπάθεια».

Σχετικά Άρθρα

BRANDING

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα λάβει μέρος, για πρώτη φορά, στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Tuttofood», που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα...

REPORTS

Το τυρί Grana Padano της Ιταλίας γιόρτασε την 70ή επέτειό του το 2024 με εξαγωγές άνω των 2,68 εκατομμυρίων ρολών, αντικατοπτρίζοντας αύξηση άνω του...

REPORTS

Κρίσιµης σηµασίας για το µέλλον της κτηνοτροφικής παραγωγής στην Ελλάδα, αναµένεται να αποδειχθεί η κυοφορούµενη συµφωνία για την εξαγορά της γαλακτοβιοµηχανίας ∆ωδώνη από τα...

REPORTS

Η Danone δήλωσε σίγουρη για τις προοπτικές της για το 2025, αφού ξεπέρασε τις προσδοκίες πωλήσεων του πρώτου τριμήνου, καθώς η ισχυρή ζήτηση στην...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...