Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Τριπλή χρυσή διάκριση πέτυχε η Φάρμα Κουκάκη στα Greek Export Awards 2025

Τρία χρυσά βραβεία κατέκτησε η Φάρμα Κουκάκη στα Greek Export Awards 2025, επιβεβαιώνοντας την εξωστρέφεια που τη διακρίνει και που την έχει καταστήσει μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους των ελληνικών γαλλακτοκομικών διεθνώς.

Πιο συγκεκριμένα, η Φάρμα Κουκάκη, η οποία έχει πλέον παρουσία σε 30 χώρες παγκοσμίως απέσπασε τις εξής διακρίσεις:

  • Top Manufacturing Export Compan
    Για τη σταθερά ανοδική πορεία της ως μία από τις κορυφαίες παραγωγικές εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα, με δυναμική ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές.
  • Top Exports Product – Greek Yoghur
    Για το αυθεντικό Στραγγιστό Γιαούρτι, που με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητά του, κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών παγκοσμίως.
  • Top Export Company Bran
    Για το brand “Koukakis Farm”, που έχει καθιερωθεί διεθνώς ως συνώνυμο της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, της αξιοπιστίας και της κορυφαίας ποιότητας στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Η επωνυμία Koukakis Farm έχει αρχίσει να καθιερώνεται διεθνώς ως συνώνυμο της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, της αξιοπιστίας και της κορυφαίας ποιότητας στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται καθημερινά

Ο Exports Sales Manager της Φάρμα Κουκάκη, κ. Γιώργος Στόγιας, δήλωσε σχετικά με την επιτυχία:

«Η τριπλή αυτή διάκριση αποτελεί για εμάς σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται καθημερινά, με αγάπη και μεράκι. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα μας, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές που μας στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι. Οι βραβεύσεις αυτές μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση, να εξελισσόμαστε και να καινοτομούμε, παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας και στο όραμά μας: να κάνουμε το brand “Koukakis Farm” σημείο αναφοράς για το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι παγκοσμίως.»

Σχετικά Άρθρα

BRANDING

Η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. αύξησε το μερίδιο της στην ελληνική αγορά τυροκομικών σε 13,7% το 2024, ενώ η εταιρεία καταγράφει δυναμική εκκίνηση και στο πρώτο...

REPORTS

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Λιντς προχώρησαν στην δημοσιοποίηση μιας ψηφιακής εκδοχής του αρχαιότερου αγγλικού βιβλίου γύρω από το τυρί, το οποίο χρονολογείται κοντά...

BRANDING

Με ένα από τα πιο εμβληματικά ελληνικά τυριά, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., κάνει δυναμική είσοδο στην ιταλική αγορά η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.)...

REPORTS

Σε επιχειρηµατικό άλµα µε µεγάλο ενδιαφέρον αλλά και σε επιλογή µε πολλά ρίσκα δείχνει να εξελίσσεται η εξαγορά της ηπειρώτικης γαλακτοβιοµηχανίας ∆ωδώνη από τα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...