Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Υψηλή τέχνη οι ανανεωμένες συσκευασίες του τυροκομείου Κουτρομάνος

Το παραδοσιακό τυροκομείο Καρπενησίου Κουτρομάνος, αλλάζει το «πρόσωπο» των συσκευασιών των τριών σημαντικότερων προϊόντων του από τις 25 Οκτωβρίου σε συνεργασία με το βραβευμένο δημιουργικό γραφείο Ideogram.

Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα που θα φέρουν την νέα συσκευασία θα είναι το βραβευμένο με Mediterranean Taste Award Τσαλαφούτι Καρπενησίου, το παραδοσιακό βαρελίσιο τυρί Κουτρομάνος που φέρει την χρυσή διάκριση Authentic Taste of Greece 2020 και η γραβιέρα Καρπενησίου Κουτρομάνος.

Οι νέες συσκευασίες είναι ντυμένες με μαύρο, χρυσό και λευκό χρώμα και έχει ως φόντο τα βουνά της Ευρυτανίας. Την είδηση κοινοποίησε το τυροκομείο Κουτρομάνος με ανάρτηση του στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το «καλό design είναι επιτυχία» και ευχαριστώντας την Ιdeogram για την συμβολή της στην νέα εμφάνιση των ναυαρχίδων του τυροκομείου.

Το τυροκομείο Κουτρομάνου από το 1981 αποτελεί σημείο αναφοράς για τον νομό Ευρυτανίας και το Καρπενήσι και έχει κερδίσει πλήθος διακρίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι εγκαταστάσεις του τυροκομείου βρίσκονται κοντά στον Αγραφιώτη ποταμό, όπου γίνεται η συλλογή του γάλακτος σε συνεργασία με κτηνοτρόφους των Αγράφων. Άξιο αναφοράς είναι ότι τα προϊόντα του τυροκομείου έχουν εγγύηση ποιότητας και διασφάλισης όλων των κανόνων υγιεινής (ISO22000-HACCP).

Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση του τυροκομείου Κουτρομάνος, όπου φαίνονται οι δημιουργίες που θα κοσμούν τις νέες συσκευασίες των προϊόντων του:

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...