Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Σε νέα πικάντικη εκδοχή με μπούκοβο συστήνεται το φημισμένο Ταλαγάνι Αποστόλου

Το Ταλαγάνι Αποστόλου, εμπλουτίζει τη γκάμα του με μια νέα πρόταση: το Ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο. Μια εκδοχή, που συνδυάζει την αυθεντική, ελληνική γεύση με πικάντικες νότες, προσφέροντας μια πιο έντονη και ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το Ταλαγάνι Αποστόλου σε πρώτη επιλογή στα τυριά σχάρας, το νέο Ταλαγάνι με μπούκοβο ψήνεται εύκολα σε σχάρα, τηγάνι, γκριλιέρα ή φούρνο, χωρίς να χάνει το σχήμα του. Σε λίγα μόλις λεπτά, αναδεικνύονται τα πλούσια αρώματά του και η μαστιχωτή υφή του, ενώ το μπούκοβο και το πιπέρι τσίλι καγιέν χαρίζουν πικάντικη ένταση στη γεύση.

Εδώ και χρόνια, το Ταλαγάνι Αποστόλου έχει κερδίσει την προτίμηση καταναλωτών και επαγγελματιών της εστίασης, χάρη στην ποιότητα του, την ευκολία χρήσης του, και επειδή συνδυάζεται υπέροχα τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές συνταγές.

Το νέο Ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει το Κλασικό με δυόσμο και το Καπνιστό, και να πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά στο τραπέζι μας – με ένταση και πικάντικο χαρακτήρα.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...