Το Ταλαγάνι Αποστόλου, λόγω της ιδιαίτερης σύστασής του, δεν λιώνει κατά το ψήσιμο, ενώ ξεχωρίζει για τη μαστιχωτή του υφή, το πλούσιο άρωμά του με διακριτικές νότες δυόσμου και τη μεγάλη ευκολία που προσφέρει, καθώς ψήνεται στη σχάρα, στη γκριλιέρα ή στο τηγάνι σε μόλις 4 λεπτά (2 λεπτά από την κάθε πλευρά).
Από την πρώτη στιγμή, το Ταλαγάνι Αποστόλου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις των Chefs και των επαγγελματιών της εστίασης, οι οποίοι το χρησιμοποιούν καθημερινά σε αναρίθμητες αλμυρές και γλυκές συνταγές, και πλέον έχει καταφέρει να αποτελεί την Νο1 επιλογή των καταναλωτών στα τυριά σχάρας στην Ελλάδα!*
Η φετινή διάκριση στα Caterer’s Supplier Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει δημιουργικούς και καινοτόμους προμηθευτές και παραγωγούς τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού για τις επαγγελματικές κουζίνες, αποτελεί «σφραγίδα» για την εξαιρετική ποιότητα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη μοναδική γεύση του προϊόντος.
* Σε πωλήσεις στα τυριά σχάρας, σύνολο Σ/Μ Ελλάδας, Circana 2023