Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Διακρίσεις για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ στα 61α Monde Selection Quality Awards 2022

Τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν στα φετινά Βραβεία Ποιότητας που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Monde Selection, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά τη διεθνή αναγνώριση που χαίρει η κορυφαία ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Ειδικότερα, η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι κέρδισε το Ασημένιο Βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, και για τις 3 παραπάνω εκδοχές της, έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία σε κορυφαίες, παγκοσμίου φήμης διοργανώσεις και σήμερα θεωρείται η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο. Τα μοναδικά, αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της, όπως είναι η βουτυράτη γεύση της και τα πλούσια αρώματά της, την καθιστούν σταθερά πρωταγωνιστή στο οικογενειακό τραπέζι, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Monde Selection Quality Awards είναι ένας διαγωνισμός ανωτέρου επιπέδου που διεξάγεται στις Βρυξέλλες εδώ και 60 χρόνια και αξιολογεί και επιβραβεύει την ποιότητα καταναλωτικών προϊόντων από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκατοντάδες συνεδρίες αξιολόγησης ποιότητας από καταξιωμένους ειδικούς του κλάδου, οι οποίοι δοκιμάζουν και αναλύουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος ξεχωριστά.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στα 137,919 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα συνολικά κέρδη του ομίλου γαλακτοκομικών Fonterra το στο πρώτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους 2026. Το ποσό αυτό...

REPORTS

Τιµή στη συνεταιριστική ιδέα και σηµείο αναφοράς για την τοπική ανάπτυξη, αποτελεί η ολοκαίνουργια µονάδα παραγωγής ζωοτροφών που δηµιούργησε ο Συνεταιρισµός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων...

REPORTS

Ζωντανές παραµένουν οι διεκδικήσεις αποζηµιώσεων αγελαδοτρόφων, που έπεσαν θύµατα πρακτικής «καρτέλ», όπως χαρακτηρίστηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισµού, συγκεκριµένων γαλακτοβιοµηχανιών, αλλά κι όσων άλλων εταιρειών...

REPORTS

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός «ΓάλαΕΛΛΑΣ», με θέμα: «Πώς τα συνεργατικά σχήματα συμβάλλουν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...