Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου η Μυζήθρα Γραβιέρας Ρόζη

Πλούσια γεύση και µαλακή υφή για τη βραβευµένη ελαφρώς αλατισµένη Μυζήθρα Γραβιέρας του Τυροκοµείου Ρόζη, η οποία παράγεται από πρόβειο γάλα.

Μία ετικέτα που στέκεται επάξια δίπλα στη βασίλισσα του τυροκοµείου, που είναι η κλασική Γραβιέρα, η οποία διατίθεται µάλιστα σε πολλές εκδοχές. H ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης ξεκινά περί το 1951 στο όρος Αραχναίο Αργολίδας ή Xέλι για τους ντόπιους. Εκεί, στο χωριό που φέρει την ονοµασία του βουνού, ο συνονόµατος παππούς του σηµερινού επικεφαλής Γιώργου Ρόζη έκανε τα πρώτα του βήµατα δηµιουργώντας τις βάσεις της σηµερινής τυροκοµικής µονάδας.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ξεκίνησε τη διαδροµή της το 1952 και έκτοτε η εταιρεία ΡΟΥΣΣΑΣ ΑΕ ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές µεθόδους παραγωγής Φέτας και οµοειδών τυριών, ώστε να...

BRANDING

Τυριά που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα με αγνές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς παρασκευάζει εδώ και πάνω από 80 χρόνια το Τυροκομείο Μενιουδάκη.

REPORTS

Eναν δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο συνιστούν, ανεξαρτήτως μεγέθους, οι τυροκομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την εμπειρία και της φετινής αναζήτησης της...

REPORTS

Ο FDA και το CDC στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με κρατικούς και τοπικούς εταίρους, διερευνούν τα αίτια πίσω από το πολυετές, πολυπολιτειακό ξέσπασμα λοιμώξεων...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...