Επικεφαλής στην παραγωγική δοµή είναι η 30χρονη σήµερα Γαρυφαλλιά, η οποία στα 16 της αποφάσισε να ταξιδέψει στα Γιάννενα και να φοιτήσει στη Γαλακτοκοµική Σχολή. Το κίνητρο βέβαια έδωσε η καταγωγή από κτηνοτροφική οικογένεια της Κύθνου, η οποία εκτρέφει κατσίκια και πρόβατα µε αποτέλεσµα το τυροκοµείο να χρησιµοποιεί πρώτη ύλη από την οικογενειακή εκµετάλλευση.
Στη σηµερινή γκάµα τυριών του ανήκουν παραδοσιακά τυριά της Κύθνου, όπως Κοπανιστή, Τρίµµα, Ξινό, Τυροβόλι, ενώ φτιάχνει επίσης Κρασοτύρι και Γραβιέρα. Στην προσπάθεια αυτή βέβαια δεν είναι µόνη της, καθώς συνεργάζεται µε την αδερφή της, Φιλίππα, η οποία έχει αναλάβει και τα λογιστικά και το µάρκετινγκ, και πάντα υπάρχει η βοήθεια των γονιών, που έδωσαν στα παιδιά τους την πρώτη οικονοµική ώθηση.
Τα προϊόντα που δηµιουργεί, µε την επωνυµία «Παραδοσιακά Προϊόντα Κύθνιος Τυρός», προωθούνται σε µαγαζιά εστίασης, αλλά και µίνι µάρκετ της Κύθνου. Επίσης, οι αδερφές έχουν δηµιουργήσει στις εγκαταστάσεις τους και ένα πωλητήριο ώστε να προµηθεύουν και απευθείας τους καταναλωτές του νησιού.