Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Arla αυξάνει την παραγωγή κρεμωδών τυριών για να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση

Η Arla Foods προχωράει σε επένδυση ύψους 59,4 εκατ. ευρώ στην μονάδα παραγωγής Holstebro Dairy στη Δανία προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση για τα κρεμώδη τυριά της

Αυτή τη στιγμή η μονάδα της Arla στο Holstebro παράγει περίπου 119.000 τόνους κρεμωδών τυριών ετησίως, καθώς και 155.000 τόνους βουτύρου και άλλων αλοιφών. Με την επέκταση αυτή, η παραγωγή κρεμωδών τυριών της εταιρείας αναμένεται να αυξηθεί κατά 16.000 τόνους ανά έτος, το οποίο θα προορίζεται για διάφορες διεθνείς αγορές.

Η επένδυση της Arla αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τον Ιανουάριο του 2028, και έχει ως γνώμονα την ενίσχυση της θέσης της εταιρείας στην αγορά. Η επέκταση του εργοστασίου στη Δανία έρχεται λίγο μετά από επένδυση 34,5 εκατ. ευρώ για παραγωγή skyr στη Σουηδία. Αναφορικά με τη νέα επένδυση της Arla, ο chief supply chain officer της εταιρείας, David Boulanger, υπογράμμισε ότι η επένδυση αυτή είναι αναγκαία προκειμένου να μπορέσει να καλυφθεί η ζήτηση των καταναλωτών.

Πληροφορίες από dairynews.today

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η μέση τυπική τιμή του γάλακτος στην Ευρώπη για τον Αύγουστο του 2025 καταγράφηκε στα 49,83 €/100 kg (0,4983 ευρώ/κιλό), σύμφωνα με τη σύγκριση...

REPORTS

Κοντά στα 355,87 δισ. ευρώ υπολογίζει την αξία της ευρωπαϊκής αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων ως το 2035 η ερευνητική εταιρεία IndexBox.

REPORTS

Το ελβετικό τυρί γκρουγιέρ ΠΟΠ αναδείχθηκε κορυφαίο για το 2025 στον διεθνή διαγωνισμό Mondial du Fromage που έλαβε χώρα στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Tours...

REPORTS

Αντιμέτωπη με το πρώτο κρούσμα καταρροϊκού πυρετού στη χώρα από τον Δεκέμβριο 2015 βρίσκεται η Ουγγαρία, όπως γνωστοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ζώων...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...