Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Lactalis ποντάρει στην παραγωγή «φέτας» με επενδύσεις αξίας 55 εκατ. δολαρίων

Στην παραγωγή ενός τυριού τύπου φέτας ποντάρει η Lactalis USA, η οποία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μια επένδυση ύψους 55 εκατ. δολαρίων για να αυξήσει τους όγκους παραγωγής της επωνυμίας «President».

Η επένδυση αφορά το εργοστάσιο Tulare της Lactalis στην Καλιφόρνια και αφορά την δημιουργία μιας νέας γραμμής παραγωγής περίπου 3.530 μ2, αυξάνοντας τις δυνατότητες παραγωγής του συγκεκριμένου τυριού από την Lactalis.

H κατασκευή της νέας μονάδας παραγωγής θα διαρκέσει από το 2023 έως και το 2027, και αναμένεται να είναι εν μέρει λειτουργική από τον Μάιο του 2027, προκειμένου η εταιρεία να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ζήτηση της αμερικανικής αγοράς για το τυρί τύπου φέτας που παράγει η Lactalis. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Lactalis USA, Esteve Torrens, ανέφερε ότι η επέκταση του εργοστασίου γίνεται με σκοπό να αυξηθούν οι δυνατότητες παραγωγής «φέτας», ώστε να μπορέσει να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση της αγοράς για το τυρί «President».

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

«Καράβι που βουλιάζει» φαντάζει η αγορά βρεφικού γάλακτος στην Κίνα, με τους εγχώριους, αλλά και τους διεθνείς παραγωγούς να στρέφονται προς προϊόντα που προορίζονται...

REPORTS

Ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Eko-Süd (Eco-Milk) στο Αζερμπαϊτζάν τιμά τις νομαδικές ρίζες και ανοίγει νέους δρόμους στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το World Cheese Awards, που διοργανώνεται από το Guild of Fine Food, θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2024 στο Viseu, Πορτογαλία, στο...

REPORTS

Η παραγωγή γάλακτος στην Ε.Ε. αναμένεται να φτάσει τα 149,4 εκατομμύρια μετρικούς τόνους (ΜΜΤ) το 2025, με τις ποσότητες αγελαδινού γάλακτος να μειώνονται ελαφρώς...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...