Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με πατροπαράδοτη συνταγή στις αγορές όλου του κόσμου

Η οικογένεια ∆ιβάνη διατηρεί αναλλοίωτη την παράδοση που κληρονόµησε από το 1926 υπογράφοντας µέχρι και σήµερα τη σταθερή ποιότητα στην παραγωγή τυριών, το γνωστό ηµίσκληρο ∆ιβάνης, το ∆ιβάνης Light, σε διάφορες συσκευασίες όπως κεφάλι, µπαστούνι και φέτες του τοστ.

Επίσης, φέτα ΠΟΠ σε δοχείο, τάπερ και vacuum αλλά και το λιωµένο βούτυρο ∆ιβάνης για µαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Παρασκευάζει µε τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο τα τυριά, διαδικασία που προσδίδει ιδιαίτερη γεύση και πλούσιο άρωµα.

Η εµµονή της εταιρείας µε την ποιότητα σε συνδυασµό µε την αφοσίωση στην πατροπαράδοτη συνταγή ∆ιβάνης (αλάτισµα και ζύµωµα στο χέρι, 6µηνη ωρίµανση πάνω σε ράφια από πεύκο) έχουν συµβάλλει στη δηµιουργία ενός ηµίσκληρου τυριού ανωτέρας ποιότητας, µε µεστή γεύση. Όµως οι άνθρωποι της Οικογένειας ∆ιβάνη, µε µότο «Λίγα Λόγια, Πολύ Τυρί» πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να πούνε πολλά για τα προϊόντα τους, καθώς µιλάνε από µόνα τους και προτείνουν µόνο µια δοκιµή που θα πείσει.

Βουτυράτη γεύση 

Η φέτα ΠΟΠ Τρικάλων Διβάνη παράγεται στον τόπο της αυθεντικής τυροκομικής παράδοσης, τα Τρίκαλα, με αιγοπρόβειο γάλα το οποίο συλλέγεται από μικρές γαλακτοκομικές μονάδες και κοπάδια των οποίων η διατροφή βασίζεται αποκλειστικά στη χλωρίδα των βοσκότοπων της περιοχής. Ωριμάζει για τρεοις μήνες και διατηρείται σε φυσική άλμη.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στα 137,919 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα συνολικά κέρδη του ομίλου γαλακτοκομικών Fonterra το στο πρώτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους 2026. Το ποσό αυτό...

REPORTS

Τιµή στη συνεταιριστική ιδέα και σηµείο αναφοράς για την τοπική ανάπτυξη, αποτελεί η ολοκαίνουργια µονάδα παραγωγής ζωοτροφών που δηµιούργησε ο Συνεταιρισµός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων...

REPORTS

Ζωντανές παραµένουν οι διεκδικήσεις αποζηµιώσεων αγελαδοτρόφων, που έπεσαν θύµατα πρακτικής «καρτέλ», όπως χαρακτηρίστηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισµού, συγκεκριµένων γαλακτοβιοµηχανιών, αλλά κι όσων άλλων εταιρειών...

REPORTS

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός «ΓάλαΕΛΛΑΣ», με θέμα: «Πώς τα συνεργατικά σχήματα συμβάλλουν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...