Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Νέα τριπλή διάκριση για τη φέτα ΠΟΠ Ήπειρος

Δύο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο για την Ήπειρος στα φετινά Monde Selection Quality Awards

Μία νέα τριπλή διάκριση στα Monde Selection Quality Awards 2023 έρχεται να επιβραβεύσει για άλλη μια φορά τη σταθερά κορυφαία ποιότητα και γεύση που χαρακτηρίζει τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ. Η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν το χρυσό βραβείο, ενώ η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι κέρδισε το ασημένιο βραβείο.

Η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, στις διάφορες εκδοχές της, βραβεύεται κάθε χρόνο τόσο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όσο και σε άλλες σημαντικές, διεθνείς διοργανώσεις χάρη στα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της, όπως είναι η βουτυράτη γεύση, το πλούσιο άρωμα και η συμπαγής υφή της. Παράγεται με την αρχέτυπη συνταγή της Φέτας, από γάλα που προέρχεται κυρίως από ζώα από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, που φημίζεται για την αγνότητα, την καθαρότητα και τη μεγάλη ποικιλία χόρτων και βοτάνων, τα οποία προσδίδουν στο τελικό προϊόν μία πολύ υψηλή διατροφική αξία και ένα μοναδικό γευστικό αποτύπωμα.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Μέλημά μας πάντα στην ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η παράδοση να συνδυάζεται με την καινοτομία, τις βιώσιμες πρακτικές, τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και τις διατροφικές συνήθειες του σήμερα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τόσο η παραδοσιακή Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ όσο και οι πιο σύγχρονες εκδοχές της, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη κριτών και καταναλωτών αποσπώντας δεκάδες διακρίσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Σχετικά Άρθρα

BRANDING

Την νέα της δράση «Smart Cheese» για την προώθηση της καινοτομίας και της παραγωγής νέων προϊόντων στον χώρο της τυροκομικής, προϋπολογισμού 440.928 ευρώ ανακοίνωσε...

FARMING

Σε ρυθμούς Mont d’ Or κινείται και επίσημα η Γαλλία με την σεζόν του ιδιαίτερου τυριού, που παρασκευάζεται μόνο από 11 εργοστάσια παγκοσμίως, να...

BRANDING

Γαλλικό αέρα απέκτησε το τυροκομείο Ζωζεφίνος στην Σύρο που υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του την εκπομπή Echappees Belles και την chef του εστιατορίου Evi Evane,...

REPORTS

Σε προληπτική ανάκληση μπουκαλιών πλήρους γάλακτος προχώρησε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ελέω της πιθανότητας πτώσης ρινισμάτων πλαστικού εντός της φιάλης σε περίπτωση απότομου χειρισμού...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...