Το κορυφαίας ποιότητας και γεύσης τυρί της Πάρου, πωλείται σε συσκευασίες των 200, 900 και 1.800 γραμμαρίων στο πρατήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου καθώς και σε συνεργαζόμενα super market και αλυσίδες τροφίμων.
REPORTS
Πανελλήνια διάκριση του βραβευμένου τυριού «Σουρωτό Πάρου»
Ένα μαλακό τυρί βελούδινης υφής το οποίο παράγει και τυποποιεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου, το «Σουρωτό Πάρου» κέρδισε πρόσφατα το πολύ σημαντικό βραβείο Athens Fine Food Awards 2024 το οποίο απονεμήθηκε στην έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024».


Σχετικά Άρθρα
REPORTS
Δραστική οικονομία στις δαπάνες στελεχιακού δυναμικού, εκλογίκευση των κωδικών παραγωγής προϊόντων, ανάθεση της συγκέντρωσης του γάλακτος σε αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες, υποστήριξη των κτηνοτρόφων για...
REPORTS
Με μια λιτή εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη, στην πόλη των Τρικάλων, η Ελληνικά Γαλακτοκομεία γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης 10 Ιουνίου τα τεσσαρακοστά γενέθλια...
REPORTS
Σχεδόν έτοιµο να ανοίξει τις πύλες του είναι το υπερσύγχρονο εργοστάσιο ζωοτροφών του Αγροτικού Γαλακτοκοµικού Συνεταιρισµού Καλαβρύτων, µια επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ που...
REPORTS
Και το όνοµα αυτού, «Κερκινέλα». Ένα ηµίσκληρο τυρί, από βουβαλίσιο γάλα, αρωµατισµένο µε βασιλικό, δυόσµο και ρίγανη, που τρώγεται και στη φυσική του µορφή,...
Διαβάστε επίσης
REPORTS
Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.
Χωρίς κατηγορία
Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...
REPORTS
Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.
REPORTS
Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...