Κυρίαρχη είναι η ΠΟΠ βαρελίσια Φέτα, αλλά διατίθενται επίσης Κατσικίσιο τυρί παραδοσιακό, σε τσαντήλα, σε κοφινάκι καθώς και λευκό Κατσικίσιο τυρί σε µπαστούνι, όπως και Γραβιέρα σε αρκετές διαφορετικές εκδοχές. «Συλλέγουµε το γάλα µας καθηµερινά από περιοχές της Πελοποννήσου όπως η Αρκαδία, η Αργολίδα, η Λακωνία, ενώ φτάνουµε έως και την Αχαΐα. Οι συνολικές ποσότητες που επεξεργαζόµαστε ηµερησίως είναι περίπου 18 τόνοι» σηµειώνει σχετικά ο Θύµιος Μπαζιωτάκης, που τρέχει το Τυροκοµείο µαζί µε τα αδέλφια του Πάνο και Νάντια και τον πατέρα τους Θανάση.
In this article:featured, Top 50 by Τυροκόμος, Πικάντικη Γραβιέρα του Τυροκομείου Αρκαδία, Τυροκομείο Αρκαδία