Η αρχή της ιστορίας τους πηγαίνει πίσω στο 1998 όταν δηµιουργήθηκε η πρώτη µονάδα για να συνεχίσει µια µακρά παράδοση που κρατάει από τον κτηνοτρόφο παππού της οικογένειας. Σήµερα ένα ευρύ δίκτυο κτηνοτρόφων από την Αρκαδία και τη Λακωνία τροφοδοτεί το τυροκοµείο µε γάλα, το οποίο παράγει 4-5 τόνους τυροκοµικά προϊόντα ενώ σηµειώνεται ότι φέτος συµµετείχε και στις εκδηλώσεις του προγράµµατος «Say Cheese – Balkan Cheese». Τα προϊόντα της Τυροκοµικά Προϊόντα Καραµαντζάνης διανέµονται από το τυροκοµείο, ένα πρατήριο στο Άστρος και ένα κατάστηµα στην Αθήνα, ενώ σηµαντικό σηµείο κατανάλωσής τους είναι τα δύο σηµεία εστίασης που διατηρεί η οικογένεια στην περιοχή.
In this article:featured, Top 50 by Τυροκόμος, Ανθότυρο Αρκαδίας Καραμαντζάνη, Τυροκομείο Καραμαντζάνης