Το ακριβό αυτό Quintessential Grill Cheese λαμβάνει παραγγελίες δύο μέρες νωρίτερα.
Όσον αφορά στο ψωμί το σάντουιτς σερβίρεται σε γαλλικό ψωμί το οποίο ζυμώνεται με σαμπάνια Dom Perignon και έχει ψημένες βρώσιμες νιφάδες χρυσού.
Το τυρί που χρησιμοποιείται είναι το σπάνιο τυρί caciocavallo podolico με τιμή πώλησης πάνω από 50 δολάριο ανά λίβρα, κι αυτό επειδή υπάρχουν μόνο 25.000 αγελάδες και είναι πρωταρχικής σημασίας να διαφυλαχθεί αυτή η υψηλής ποιότητας τοπική παραγωγή, όπου το γάλα τους χρησιμοποιείται για την παραγωγή τυριού και θηλάζουν μόνο δύο μήνες τον χρόνο.
Το caciocavallo podolico είναι μια από τις ευγενέστερες ποικιλίες τυριού της Ιταλίας, και θεωρείται το Grana Padano του Νότου. Είναι ένα τυρί αχυροκίτρινου χρώματος, ημίσκλυρο και λείο στην αφή. Ο όρος «ποδολίκο» αναφέρεται στο γεγονός ότι το τυρί είναι εξ ολοκήρου φτιαγμένο από γάλα πολύτιμου είδους βοοειδών ονόματι «ποδολίκα» με χαρακτηριστικό γκρι χρώμα και μεγάλα κέρατα.Η παραγωγή του γίνεται κυρίως τους μήνες Μάρτιο μέχρι Μάιο.
Έπειτα το ψωμί αλείφεται με βούτυρο λευκής τρούφας και λάδι λευκής τρούφας με νιφάδες χρυσού πριν ψηθεί στη σχάρα. Έχουν ακόμη τον αρτοποιό να τους ψήσει το καρβέλι.
Όταν το σάντουιτς είναι έτοιμο να σερβιριστεί, κόβεται διαγώνια και κάθε μισό παίρνει μια στρώση βρώσιμου χρυσού.
Δεν είμαι όμως αυτό όλο, αντί για σάλτσα ντομάτας, σερβίρεται με αστακό Νοτίου Αφρικής και μπισκέ ντομάτας για ντιπ.
Το φύλλο χρυσού δεν προσθέτει τίποτα στη γεύση, και όμως κοστίζει περισσότερο από όλα τα σάντουιτς που έχε φάει σε όλη του τη ζωή.
Το Caciocavallo podolico στη γεύση παρομοιάζεται με την παρμεζάνα και το Manchego λιώνει σαν μόνστερ (αμερικάνικο τυρί), επομένως έχει μια λογική καθώς το τυρί της επιλογής είναι το πιο ακριβό ψητό τυρί που μπορεί κανείς να αγοράσει.
Ωστόσο δεν παύουν να είναι πολλά τα χρήματα για ένα ψητό τυρί για μια ποσότητα φύλλου χρυσού σε ένα πιάτο.