Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Τρεις διεθνείς διακρίσεις για τη ΔΩΔΩΝΗ στα World Cheese Awards

Τρεις ακόμη σημαντικές, διεθνείς διακρίσεις πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο των φετινών World Cheese Awards.

Tο Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ βραβεύτηκε με την ανώτατη διάκριση κατακτώντας το χρυσό βραβείο, κερδίζοντας με τη μοναδική του γεύση την κριτική επιτροπή. Παράλληλα, το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε την ασημένια διάκριση ενώ το ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ απέσπασε την χάλκινη διάκριση, ξεχωρίζοντας για την γευστική καινοτομία τους και την ανώτερη ποιότητα τους.

Με πάνω από μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας εντός κι εκτός συνόρων, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας στην αγορά πάνω από 10 κατηγορίες προϊόντων, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η ποιότητα και η αυθεντικότητα της Γεύσης του Καλού, αναγνωρίζεται και διεθνώς κατακτώντας επάξια τη θέση της στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση, και κατακτώντας τη δική της μοναδική θέση στο τραπέζι και την καρδιά των Ελλήνων αλλά και των ξένων καταναλωτών.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός World Cheese Awards 2021, πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία υπό την αιγίδα του οργανισμού Guild of Fine Food.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Οι τρείς νέες, διεθνείς διακρίσεις αποτελούν ακόμα μια αναγνώριση των προσπαθειών μας και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς τα προϊόντα μας αναγνωρίστηκαν στα σημαντικά αυτά βραβεία, ανάμεσα σε προϊόντα από τόσες πολλές άλλες χώρες. Παράλληλα, βραβεύσεις τέτοιου είδους αποτελούν για εμάς ένα τεράστιο κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και μεράκι να προσφέρουμε τα αγνά και αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ εντός και εκτός Ελλάδας».

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στα χαρτιά παραμένει η λειτουργία της ψηφιακής εφαρμογής «Άρτεμις ΙΙ», που υπόσχεται να ορθώσει «ασπίδα» προστασίας των κτηνοτρόφων έναντι της νοθείας και της πρακτικής...

REPORTS

Με σκοπό την άσκηση παρεµβατικής πολιτικής στην τιµή του αγελαδινού, γίδινου και πρόβειου γάλακτος και τη διασφάλιση του εισοδήµατος των κτηνοτρόφων της περιοχής της...

REPORTS

Το 2023 αποτέλεσε ορόσημο για την ΟΜΗΡΟΣ, με εντυπωσιακή ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων. Η εταιρεία σημείωσε...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κτηνοτρόφος, τυροκόμος, ακτιβιστής και πρωτοπόρος επιχειρηματίας, ο Γιάννης Σταθώρης χαράζει τον δικό του δρόμο και στην εγχώρια τυροκομία. Το μωβ διώροφο κτίριο με την...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...