Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

H Arla επενδύει 210 εκατ. ευρώ για να επεκταθεί η μοτσαρέλα στην Ευρώπη

Η Arla Foods κηρύσσει μια ακόμα φιλόδοξη κίνηση στον χώρο της γαλακτοβιομηχανίας, ανακοινώνοντας τη Δευτέρα 19 Μαρτίου τη μεγαλύτερη επένδυσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την εισαγωγή προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής στο γαλακτοκομείο Taw Valley στη νοτιοδυτική Αγγλία, η εταιρεία στοχεύει στην επέκταση των δυνατοτήτων παραγωγής μοτσαρέλας.

Με τις νέες δυνατότητες παραγωγής, η Arla Foods στοχεύει να ενισχύσει την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στις ολοένα και πιο συγκεκριμένες και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών καθώς και να συμβαδίζει με τον ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο της παγκόσμιας αγοράς μοτσαρέλας.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του γραφείου λειτουργιών (COO), Peter Giortz-Carlsen, δήλωσε: «Η επιχείρησή μας με μοτσαρέλα έχει σημειώσει διψήφια ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουμε ισχυρές σχέσεις με βασικούς πελάτες, ιδιαίτερα στην παγκόσμια παροχή τροφίμων. Αυτή η επένδυση μας επιτρέπει να παραμείνουμε ανάμεσα στους ηγέτες της μοτσαρέλας, να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ακόμα καλύτερα και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε την κερδοφορία για τους αγρότες μας».

Τεχνολογία παραγωγής στην Arla

Η Arla είπε ότι η επένδυση στη νέα τεχνολογία επιτρέπει καλύτερη ευελιξία και ευκαιρίες καινοτομίας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών και να επεκταθεί η μοτσαρέλα σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο εμείς στην Arla Foods καινοτομούμε συνεχώς στις ικανότητές μας στη διαδικασία, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά μας προκειμένου να υλοποιήσουμε τις στρατηγικές μας φιλοδοξίες και τελικά να εξασφαλίσουμε αξία για τους αγρότες μας», συνέχισε ο Boulanger.

Ο συνεταιρισμός είπε ότι η επένδυση δεν θα έχει καμία επίδραση στις δύο άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής μοτσαρέλας της Arla Foods στη Δανία.

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Πιστός στην απόφαση του να προχωρήσει στην αποεπένδυση παγκόσμιων εμπορικών σημάτων του παρέμεινε ο συνεταιριστικός κολοσσός της Νέας Ζηλανδίας, Fonterra, θέτοντας ως προτεραιότητα της...

REPORTS

«Καράβι που βουλιάζει» φαντάζει η αγορά βρεφικού γάλακτος στην Κίνα, με τους εγχώριους, αλλά και τους διεθνείς παραγωγούς να στρέφονται προς προϊόντα που προορίζονται...

REPORTS

Ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Eko-Süd (Eco-Milk) στο Αζερμπαϊτζάν τιμά τις νομαδικές ρίζες και ανοίγει νέους δρόμους στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων

REPORTS

Στην παραγωγή ενός τυριού τύπου φέτας ποντάρει η Lactalis USA, η οποία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μια επένδυση ύψους 55 εκατ. δολαρίων για...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...