Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Xρυσή βράβευση για 4 τυριά ΗΠΕΙΡΟΣ στα DLG Awards 2022

Τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν χρυσό βραβείο από τον κορυφαίο Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, στο πλαίσιο των DLG Awards 2022, αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας, γεύσης και καινοτομίας που χαρακτηρίζει συνολικά τη μάρκα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν χρυσό βραβείο από τον κορυφαίο Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, στο πλαίσιο των DLG Awards 2022, αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας, γεύσης και καινοτομίας που χαρακτηρίζει συνολικά τη μάρκα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Η παραδοσιακή και διαχρονικά αγαπημένη Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί με την πικάντικη, πιπεράτη γεύση του, καθώς και το χειροποίητο τυρί σχάρας Ταλαγάνι Αποστόλου, από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα, διακρίθηκαν μετά από οργανοληπτική εξέταση για την εμφάνιση, τη συνοχή, την οσμή, τη γεύση, την ετικέτα και τη συσκευασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα προϊόντα είχαν διακριθεί και στον περσινό διαγωνισμό ποιότητας του DLG.

Ο Οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885 και θεωρείται ηγέτης στην αξιολόγηση της ποιότητας των τροφίμων στην Ευρώπη.

Κάθε χρόνο, η επιστημονική ομάδα του DLG, με έδρα τη Φρανκφούρτη, εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο και επιβραβεύει μόνο όσα πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει ο Οργανισμός.

Η νέα αυτή βράβευση, που αποτελεί την 4η κατά σειρά διεθνή διάκριση για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των διαγωνισμών Monde Selection Quality Awards 2022, Superior Taste Awards 2022, Mediterranean Taste Awards 2022, επισφραγίζει τη διαχρονικά σταθερή ποιοτική και γευστική υπεροχή των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ τοποθετώντας τα ανάμεσα στα κορυφαία τυροκομικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η κορυφαία παραγωγός γαλακτοκομικών Fonterra προχωρά σε μια επένδυση περίπου 61 εκατ. ευρώ για μείωση των εκπομπών άνθρακα που σχετίζεται με την παραγωγική διαδικασία...

SPECIALS

Αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε τα περισσότερα παιδικά του καλοκαίρια στο νησί της καταγωγής του παρακολουθώντας από κοντά τον παππού του να φροντίζει...

REPORTS

∆ύο νέα κορίτσια, µε καταγωγή από την Κύθνο, η Γαρυφαλλιά και η Φιλίππα Μάνεση, µε σπουδές αντίστοιχα στην τυροκοµία και το marketing, δηµιούργησαν πριν...

REPORTS

Ένας πρωτοπόρος, σταθερά αναπτυσσόµενος οργανισµός, που αποτελεί πρότυπο υγιούς συνεταιριστικής συνεργασίας στην Ελλάδα είναι ο Αγροτικός Γαλακτοκοµικός Συνεταιρισµός Καλαβρύτων. Ένας Συνεταιρισµός µε σταθερή κερδοφορία...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...